My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » New forum
  •  » Air Jordan I en Maya Moore x Aleali May Air Jor

#1 2019-01-07 03:53:47

caicai2017
Member
Registered: 2018-04-27
Posts: 242

Air Jordan I en Maya Moore x Aleali May Air Jor

Het Nike Epic React Flyknit - het silhouet dat Nike responsive, do-everything foam tot hardlopen bracht - is terug met een nieuwe look.
De debuutkleuren, "8-bit" en "Pixel," laten zich inspireren door de levendige Nike Air Max 90 Womens tonen van de jaren '90 -technologie, en hebben een wit-tot-kalkverloopzool, een hyperroze tot witte buitenzool en een saffierhiel klem.
De Nike Epic React Flyknit 2 "8-bit", met een grijs bovenwerk, geeft 17 januari uit voor alleen leden, terwijl Nike Air Max Tn Womens de "Pixel" 31 januari op nike.com en bij bepaalde Nike-deuren lanceert. Basketbalsuperster Maya Moore en de beroemde stylist Aleali May komen samen om een ??exclusieve Air Jordan-collectie voor vrouwen te cre?ren, inclusief hun favoriete Air Jordan-silhouetten: de Court Lux Air Jordan 1 en Nike Air Max 90 Womens Air Jordan X.
Beide schoenen zijn gemaakt van premium suède en geblokt in kleuren die ge?nspireerd zijn door de favoriete uniformen van Moore tijdens haar hele carrière. Tot de details behoren een verwijderbare nepbont tong op de AJI om de invloed van May op high fashion te vertegenwoordigen, en Adidas NMD Womens Moore's logo en favoriete bijbelvers op de AJX.
The Maya Moore x Aleali May Court Lux Air Jordan I en Maya Moore x Aleali May Air Jordan X verschijnt op 15 december in geselecteerde retailers wereldwijd en 22 december in geselecteerde Noord-Amerikaanse Nike Air Max 270 Womens retailers en de SNKRS-app wereldwijd.Voor A-COLD-WALL * designer , oprichter en creatief directeur, Samuel Ross, Nike Flyleather is een nieuwe kans. Het unieke materiaal, dat is gemaakt met ten minste 50 procent gerecyclede natuurlijke leervezel, zorgt voor een evolutie van het ontwerpdenken Nike Air Max Vision Femme terwijl het behendig balanceren van natuurlijke tactiele eigenschappen met een belangrijke vermindering van de koolstofvoetafdruk van de planeet. Beide eigenschappen zijn volledig weergegeven in Ross 'Nike x A-COLD-WALL * Air Force 1.
"Flyleather is een vat om een ??idee te verfijnen dat al behoorlijk Nike Air Max 2017 Femme sterk was", zegt Ross. "De technologie erachter is ook verbonden met de voortgang van mijn ontwerppraktijk, mijn label en, natuurlijk, mijn werk aan de luchtmacht.Het produceren van een schoen met een duurzaam verhaal en gesprekken met Nike Air Pegasus 89 Mujer moderne problemen is een groot goed."
Dat "grote ding" gaat over het op de hoogte brengen van producten op de hedendaagse behoeften van de wereld. "Toen ik voor het eerst met Nike begon samen te werken, had ik 10 stocklists." Duurzaamheid voelde dus als iets dat veel groter was dan mijn eigen Nike Air Max 95 Ultra Jacquard Femme bedrijf ", zegt Ross." Nu zijn we bij 130 leveranciers en onze consumptie de koersen moeten wel worden bijgesteld. Het was geweldig om dat gesprek met Nike rond kleding en schoenen echt open te breken om stappen te zetten om op A-COLD-WALL * duurzamer te worden. " De Nike x A-COLD-WALL * Air Force 1 wordt op 9 december in Shanghai gelanceerd. Latere releases volgen op 21 december. Een derde samenwerking tussen Nike en videogameproducent EA SPORTS levert een expressieve versie van de PhantomVSN op - en daarmee een bewijs van de gepassioneerde Nike Air Max 2017 Mujer voetballers en miljoenen fans over de hele wereld voor de digitale versie van de game.

Offline

 

2019-01-07 03:53:47

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » New forum
  •  » Air Jordan I en Maya Moore x Aleali May Air Jor

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting