My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » New forum
  •  » d om zijn jaarlijkse omzet te verhogen naar $ 4 m

#1 2018-11-05 02:28:01

yaya2017
Member
Registered: 2017-07-21
Posts: 758

d om zijn jaarlijkse omzet te verhogen naar $ 4 m

Per rapport krijgt gemiddeld 1,74 miljard maandelijkse bezoeken, maar veel modemerken zijn in het verleden terughoudend geweest om via de site te verkopen vanwege de geringe controle over branding en prijzen  als ze dat eenmaal deden, evenals Nike Air Max 90 Damen de beruchte strijd van Amazon om namakers te houden van de externe marktplaats. Dankzij de kracht van Nike's en Adidas-merken concureren ze niet met Amazon op Google: van de 100 beste zoektermen voor Nike en Adidas, legt Amazon slechts een klein deel Nike Air Max 2017 Mujer van de organische zoekresultaten vast verkeer (0,4 procent,  waarmee het op de 19e plaats staat op de lijst van externe winkeliers die klanten bezoeken bij het zoeken naar producten van de merken). Maar de kracht van Amazon ligt in het directe verkeer, dat 57 procent van het totale verkeer Nike Air Max 90 Mujer Azul voor zijn rekening neemt. Hoewel er in het vierde kwartaal van 2017 minder dan 50.000 bezoekers op Amazon.com kwamen via zoekopdrachten met Adidas- of Nike-zoekwoorden, vertelden zoekopdrachten op locatie een ander verhaal: kopers zochten 6,8 miljoen keer naar Nike-zoekwoorden Adidas ZX Flux Mujer en Adidas-zoekwoorden Nike Air Force 1 Damen 4,5 miljoen keer op.Lululemon Athletica zag zijn aandelen stijgen tot een recordhoogte op vrijdag nadat de resultaten over het eerste kwartaal bleven achter bij de verwachtingen. Maar het positieve geval voor het bedrijf in Vancouver gaat niet alleen Nike Air Force 1 Mujer over het vermogen om groeiende concurrentie af te weren  om te profiteren van de nog steeds warme athleisure-trend.

Het bedrijf, dat een loyaal aanhang heeft opgebouwd sinds zijn ontstaan ??als een op yoga ge?nspireerd sportkledinglabel voor vrouwen met een grass-roots marketing pitch, meldde www.heinohellwig.de een sprong van 25% in de kwartaalomzet, naar $ 649,7 miljoen. Vergelijkbare omzet steeg met 20%, inclusief een stijging van 8% bij de meer dan 400 fysieke winkels en een sprong van 62% in online verkoop, een scorecard die het absoluut als een leider in de kledingruimte introduceerde. Vergelijking:  de verworven Athleta-eenheid van Gap , die CEO Art Peck onlangs beschreef als een 'edelsteen' in de Gap GPS + 2,35% -portefeuille en die vaak wordt aangehaald als de meest directe concurrent van Lululemon, zag onlangs de omzetgroei in de 'dubbele cijfers'. Nike Air Max 2017 Femme Net zo indrukwekkend, Lululemon's bruto  de marge werd groter omdat de verkoop niet kwam met die winst-eroderende kortingen die vaak door veel andere kledingretailers werden gebruikt om het verkeer en de verkoop te stimuleren. Toch zou de grote afhaal van de resultaten van het bedrijf  dit moeten zijn: het groeipotentieel en de ambitie van Lululemon liggen buiten het bereik oorspronkelijke yogawortels, die het meer vierkant zouden kunnen stellen in concurrentie met atletische industriereuzen, waaronder Nike NKE -0,27%, Adidas en Under Armour UA + 1,47%.

Overweeg dit: Naast Adidas NMD Womens het verhogen van de verkoop aan vrouwen trekt Lululemon meer mannen dan ooit aan met producten als een nieuwe lijn van $ 68 atletische shorts met een 'Out of Mind'-voering waarvan wordt gezegd dat deze is gemaakt van' een lichtgewicht, ademend gaas '. kwartaal,Nike Roshe Run Mujer  ongeveer 30% van de nieuwe klanten van Adidas NMD FemmeLululemon waren mannen, zei chief operating officer Stuart Haselden op een conference call donderdagavond, eraan toevoegend dat het bedrijf mannelijke klanten in een sneller tempo aantrekt dan vrouwen. De vraag van mannen heeft zijn verwachtingen Nike Air VaporMax Femme overtroffen en het bedrijf loopt voor op het plan van Lululemon als een belangrijke groeipad om zijn jaarlijkse omzet te verhogen naar $ 4 miljard in 2020, van $ 2,6 miljard vorig boekjaar. Om aan de vraag te voldoen, onthulde het bedrijf ook een reeks heren sweaters en broeken afgestemd Nike Air Max 270 Femme op kantoor pendelen dat het speciale technische stof bevat.

Offline

 

2018-11-05 02:28:01

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » New forum
  •  » d om zijn jaarlijkse omzet te verhogen naar $ 4 m

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting