My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-11-06 03:21:38

caicai2017
Member
Registered: 2018-04-27
Posts: 239

er nauwkeurige hold te geven.

Er zijn in principe vier verschillende systemen om fietsschoenen aan te spannen: klittenband, ratels, veters en wijzerplaten.
Bijna alle fietsschoenen van Nike Air Max 2017 Femme minder dan £ 50 en een groot deel van die tot £ 100 gebruiken uitsluitend klittenband om te bevestigen, eigenlijk omdat het een goedkopere optie is. Voor de rijder doen klittenbandbanden het goed om de schoen stevig op zijn plaats te Nike Air Max 1 Ultra Moire Womens houden, maar het kan moeilijk zijn om hem tijdens het rijden aan te passen en het kan ook een beetje lastig zijn om de precieze pasvorm te krijgen die je maar wilt.
Het andere Nike Roshe Run Femme voordeel van klittenband is dat ze licht zijn. Dit betekent dat ze ook te vinden zijn op zeer dure lichtgewichtschoenen die speciaal zijn ontworpen voor klimmers, zoals de schoenen van de Rapha Climber en de Giro Prolight SLX II-schoenen. De volgende stap in de voedselketen van het bevestigingssysteem komt met ratels. Een ratel biedt een preciezere aanpasbaarheid dan klittenband, geeft een echt veilige pasvorm en kan ook tijdens het rijden eenvoudig worden aangescherpt. Het losmaken van een ratel is echter niet zo gemakkelijk, waarbij in het algemeen twee handen nodig zijn. Ratels worden over het algemeen gevonden op schoenen met gemiddelde prijs, en over het Nike Air Max 90 Mujer algemeen gecombineerd met een klittenband of twee verderop in de schoen.
Aan de bovenkant van de boom heeft u wijzerplaten, het bevestigingssysteem dat op de meeste high-end schoenen Nike Epic React Flyknit Womens wordt gebruikt. Over het algemeen zijn deze zeer veilig, gemakkelijk aan te passen en kunnen worden ingebeld (excuseer de woordspeling) om een ??zeer nauwkeurige hold te geven. Er zijn echter verschillen tussen verschillende merken wijzerplaten. Boa-wijzerplaten bieden de huidige gouden standaard met het incrementele aanscherpen en losmaken, terwijl die van andere merken niet altijd zo eenvoudig kunnen worden losgemaakt.
De andere optie op een paar andere high-end schoenen zoals de Giro Nike Air Max 270 Mujer Empires en Specialized S-Works Sub 6-schoenen (evenals enkele retro-stijl schoenen) is veters. Voor diegenen die ge?nteresseerd zijn in marginale winst veters zijn zeer Nike Air VaporMax Femme aerodynamisch, maar zijn over het algemeen ook erg comfortabel. Natuurlijk zijn veters bijna niet meer aan te passen tijdens het rijden. Met de bevestigingssystemen zijn er verschillende soorten zolen die op verschillende fietsschoenen Nike Air Max 90 Femme Rose zitten, en natuurlijk, hoe meer u betaalt, hoe meer u krijgt.
Het belangrijkste dat je zoekt met de zolen van je fietsschoenen is dat ze stijf zijn. Dit betekent dat wanneer je de zool indrukt, deze niet zal buigen, wat betekent dat alle kracht die je genereert wordt overgedragen via de zool en naar het pedaal. De tweede overweging is gewicht, met duurdere schoenen met lichtere zolen.
Instapmodel fietsschoenen worden meestal geleverd met Adidas Superstar Mujer plastic zolen, maar als je wat meer betaalt, krijg je schoenen met carbon-composiet zolen (dat wil zeggen een mengsel van koolstof en plastic), terwijl je bovenaan de weegschaal Nike Dunk Sky High Mujer koolstofzolen schoenen aantreft . Het enige dat bij sommige echt high-end schoenen zit, is dat sommige mensen zullen merken dat de ultrastijve zool tijdens langere ritten ongemak kan veroorzaken, dus het is de moeite waard om wat reviews te lezen voordat je met je geld Nike Air Max 2017 Mujer gaat.

Offline

 

2018-11-06 03:21:38

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting