My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-12-04 05:59:36

yaya2017
Member
Registered: 2017-07-21
Posts: 770

p projecten die, hoewel ambitieus, klassiek

Twintig procent tijd kan meer ethos zijn dan onaangetast bedrijfsvoordeel. Maar aangezien Google en haar moeder, Alphabet, zijn Nike Air Max 270 Damen uitgegroeid tot 89.000 werknemers, blijft de toewijding van het bedrijf aan bottom-up innovatie een fundamentele waarde. Wat ertoe leidde dat Google zichzelf een vraag stelde: wat als Googlers met grote dromen hun Adidas Ultra Boost Womens volledige aandacht zouden kunnen besteden aan de aanpak ervan, met voldoende structuur en middelen om de kans op succes te maximaliseren? Het antwoord dat werd bedacht is Area 120, een tweejarige -oude in-house incubator Nike Air Max 90 Femme waarvan Adidas NMD Femme de naam sly zinspeelt op 20% beperkingen van de tijd. "We hebben een plaats en een proces opgebouwd om deze mensen naar ons toe te laten komen en vervolgens te selecteren wat volgens ons de meest Nike Air Max 95 Femme veelbelovende teams waren, de meest veelbelovende idee?n, de meest veelbelovende markten", verklaart algemeen directeur Alex Gawley, die heeft uitgegeven een decennium bij Google en verliet zijn rol als  productmanager voor Google Apps (sindsdien G Suite genoemd) als speerpunt voor deze nieuwe inspanning. Medewerkers kunnen hun baan echt verlaten en komen bij ons om 100% van hun tijd door te brengen met het nastreven Nike Air Max 2017 Femme van iets waar ze bijzonder gepassioneerd over zijn, "zegt hij.

"We wilden iets doen met een heel specifieke Google-benadering." De open oproep van Area 120 aan Googlers for ideas is gericht op het democratiseren van het Nike Air Vapormax Donne Balenciaga Speed Trainer Mujer opstartcreatie-systeem en het te injecteren met bestaande knowhow van heel Google - een verre schreeuw van incubators , die hun oprichters meestal extern krijgen en ze vervolgens opzettelijk van de rest Nike Air Max 97 Womens van het bedrijf afzetten. Zelfs binnen Alphabet zijn er meerdere locaties voor het verkennen van nieuwe idee?n - het meest spraakmakende daarvan is X, de moonshot-fabriek, voorheen bekend als Google X, Nike Dunk Sky High Womens verantwoordelijk voor epoch-verschuivende gambits zoals autonoom rijden. Dan is er de eigen Advanced Technology and Products Group (ATAP) van Google, die een aantal uitvindingen heeft ontwikkeld, waaronder de Nike Air Pegasus 89 Damen technologie voor een Levi's spijkerjasje met ingebouwde bewegingscontrole. Area 120 daarentegen, richt zich op projecten die, hoewel ambitieus, klassiek Google-achtig. "Tot nu toe hebben medewerkers van Google meer dan duizend Nike Air Max 97 Donne projecten onder de aandacht gebracht van Gawley en zijn team van ongeveer 15 mensen, die er ongeveer 50 hebben belicht. In het programma opgenomen stafmedewerkers gaan permanent van hun oude baan af en werken  vanuit een van de Adidas Prophere Womens drie kantoorlocaties van Area 120 - San Francisco, Palo Alto en New York City - en ontvangen voldoende financi?le steun om hun hersenkinderen om te zetten in echte bedrijven, inclusief  het vermogen om personeel te werven met rekruten vanuit Google of buiten het bedrijf.

Ze houden hun eigen shows op een dagelijkse basis, met overleg van Area 120-leiders, mede-oprichters en relevante experts Balenciaga Triple S Womens in heel Google. Deze bedrijven gaan niet over onderzoek met een open einde. In plaats daarvan zoekt Area 120 naar concepten met de potentie om door te geven wat Google mede-oprichter Larry Page de tandenborstertest Nike Air Max 270 Womens noemde: dingen die noodzaak worden, geen occasionele aardigheden. Dat is hoe landmark-producten zoals Google Zoeken, Gmail en Google Maps zijn gegroeid tot miljard gebruikersschalen. "Je wilt producten bouwen die Adidas Deerupt Womens problemen oplossen Nike Air VaporMax Femme die mensen dagelijks tegenkomen," zegt Gawley. In de loop van de tijd is het de bedoeling om bedrijven te lanceren die in staat zijn om de schaal van Google te bereiken - en ze uit te  zetten in de meest geschikte groepen binnen Google naarmate ze meer grip krijgen.

Offline

 

2018-12-04 05:59:36

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting