My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2019-01-10 01:57:22

caicai2017
Member
Registered: 2018-04-27
Posts: 242

e een bewijs van de passievolle voetball

oprichter en creatief directeur, Samuel Ross, Nike Flyleather is een nieuwe kans. Het unieke materiaal, dat is gemaakt met ten minste 50 procent gerecyclede natuurlijke leervezel, zorgt voor een evolutie van het ontwerpdenken, terwijl het behendig balanceert met natuurlijke tactiele eigenschappen met een belangrijke vermindering van de koolstofvoetafdruk van de Adidas Deerupt Womens planeet. Beide eigenschappen zijn op volledig scherm
"Flyleather is een vat om een ??idee te verfijnen dat al behoorlijk sterk was", zegt Ross. "De technologie erachter is ook verbonden met de voortgang van mijn ontwerppraktijk, mijn label en natuurlijk mijn werk aan de luchtmacht.Een schoen maken met een duurzaam verhaal en praten met moderne www.denisbensimon.fr problemen is een groot iets."
Dat "grote ding" gaat over het op de hoogte brengen van producten op de hedendaagse behoeften van de wereld. "Toen ik voor het Nike Air Max 2017 Womens eerst met Nike begon samen te werken, had ik 10 voorraadlijsten, dus duurzaamheid was iets dat veel groter was dan mijn eigen bedrijf," zegt Ross. "Nu zijn we bij 130 leveranciers en onze consumptie de koersen moeten wel worden bijgesteld. Het was geweldig om dat gesprek met Nike rond kleding en schoenen daadwerkelijk te openen om stappen Nike Air Max 90 Femme te ondernemen om duurzamer te worden. Een derde samenwerking tussen Nike en videogameproducent EA SPORTS levert een expressieve versie van de PhantomVSN op - en daarmee een bewijs van de passievolle voetballers en miljoenen fans over de hele wereld voor de digitale versie van het spel.
De reflecterende grafische behandeling op de bovenkant Nike Air Max 2017 Womens van de boot is ge?nspireerd op de knoppen van de consolecontroller. Het EA SPORTS-logo verschijnt op de tong van de boot en de schoenendoos.
De boot is  beschikbaar om te dragen in de videogame en wordt gedragen op het veld door Kevin De Bruyne, Fran Kirby en Federico Bernardeschi. Het internationale merk en de retailer Air Jordan XIII van CLOT brengt hulde aan de jeugd van mede-oprichter en creatief directeur Edison Chen, die hij tussen Canada en Hong Kong doorbracht.
Chen koos ervoor om aan Nike Air Vapormax Womens de Air Jordan XIII te werken omdat het zijn go-to was tijdens zijn middelbare school basketbalcarrière - en blijft een favoriete schoen. Om zijn Chinese afkomst te eren, putte hij uit een recent bezoek aan de provincie Lintong in de provincie Shaanxi, waar de beelden van Terracotta Warriors al meer dan 2000 jaar oud zijn. Om de oxidatie van dat Nike Air Max 2017 Womens terracotta aardewerk te repliceren, gebruikt de CLOT x Air Jordan XIII Low een Sepia Stone, Terra Blush en Canteen colorway. Het ontwerp van het gevoerde Nike Air Max 270 Womens bovenste deel weerspiegelt het pantser dat wordt gedragen door de Terracotta Warriors.
Subtiele knikjes naar MJ komen door in het zijpaneel, waar stippen op elke tegel in twee?n en drie?n verschijnen. Om het af te maken, verschijnen metallic gouden CLOT- en Jordan Brand-logo's op de tong, de hak en de zool.
De CLOT x Air Jordan XIII Low Nike Air Max Zero Mujer releases exclusief bij Innersect Shanghai, China, op 8 december, gevolgd door een wereldwijde release op 13 december bij Juice Stores

Offline

 

2019-01-10 01:57:22

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting